Böcker

Här hittar du Annikas böcker.

Rörelseboken

Rörelseboken är en av många efterlängtad bok som är uppbyggd i tre delar; Hur det funkar, Rörelseanalys och Övningsbibliotek. Annika ger oss en förståelse för hur en hundkropp fungerar, hur en rörelse fungerar och varför hunden gör – eller rör sig – som den gör. Därefter hjälper hon oss att förstå vad en rörelseanalys är – och hur vi kan göra den. Slutligen ger hon oss flera grundövningar som vi kan göra för att bygga upp våra hundar på ett sätt så att de gör så bra rörelser som möjligt. 

KÖP NU FÖR 320:-

Läs mer

Friskvårdens grundstenar för valpar & unghundar

Riktar sig till den växande hunden. Genom att skapa en god grund guidar du din valp till ett sunt och aktivt liv som vuxen. Boken innehåller många praktiska övningar och handfasta råd. Övningarna i boken är grundläggande och går naturligtvis lika bra att använda för en otränad vuxen hund.

KÖP NU FÖR 250:-

Läs mer

Friskvård för hund

Tar upp allt du behöver veta för att börja med att friskvårda din egen hund. Du kan läsa om hundens gångarter, anatomi, hur du lägger upp ett träningsprogram, skadeförebyggande, massage och syreväxling.

KÖP NU FÖR ENDAST 99:-

Läs mer

Beställning av böcker

  • Frakt ca 60 kr för en bok (systemet räknar ut exakt fraktkostnad när du lagt alla böcker du vill ha i varukorgen)
  • Samtliga priser inkl. moms 6%

Böcker beställs via Klickerförlagets hemsida. För att beställa en bok, tryck på bilden, tryck på Köp hos Klickerförlaget och följ stegen i deras butik. Betalning kan ske via kort, Swish, förskottsbetalning till bankgiro, faktura via Payson och faktura till företag (efter godkänd kreditupplysning)